JOE COCKER TRIBUTE

‘He has the sound, the looks & the moves!!’

Cees Geluk, de Nederlandse Joe Cocker, raakte na het zien van Joe Cocker in Woodstock in de ban van deze topartiest. Vanaf dat moment volgde hij zijn carrière nauwlettend en al gauw creëerde hij zijn eigen imitatie: de Joe Cocker tribute show. Eerst nog geheel playback, maar al snel live. Zo werd hij in december 2014 welverdiend tweede in de finale van het SBS programma The Winner Takes It All als beste sound a like.

Nederlandse Joe Cocker tribute act

Met de Joe Cocker tribute show verast de Nederlandse Joe Cocker zijn fans met een nauwgezette weergave van de persoonlijkheid, de muzikaliteit en de presentatie van zijn veel te vroeg overleden idool. Bovendien is Cees ook uiterlijk een ware dubbelganger van Joe Cocker, iets dat de fans van de beroemde zanger tijdens zijn concerten, die Cees regelmatig bezocht, vaak in verwarring bracht.

Met zijn succesvolle Joe Cocker tribute show is hij een graag geziene gast op de meest uiteenlopende evenementen, prive feesten, in theaters, zalen en kroegen. Als Cees het podium betreedt staan zelfs de meest verstokte fans van Joe Cocker versteld van de verbluffende gelijkenis en van de perfecte sound en performance van deze talentvolle zanger.

De Joe Cocker tribute show is tevens inzetbaar met als gastartiest met een live band of met zijn eigen band Joe Undercover.

MEER TAPE ACTS

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search