JOE PEQUERRUCHO

Joe Pequerrucho’s interesse in de goochelkunst ontwaakte toen hij op 8-jarige leeftijd zag hoe zijn vader met een kaartspel wat trucjes deed. Enthousiast dook hij de magische wereld in. Op 23-jarige leeftijd had hij dit vak zo in de vingers dat hij besloot zijn boterham te gaan verdienen met zijn kaarten, geld, sieraden en natuurlijk zijn knap staaltje vakmanschap!

In de jaren nadien toonde hij zijn magische podiumkunsten in verschillende dinnershows en trad op met zijn tablemagic-repertoire en mentalisme; de kunst van het gedachten lezen.

Joe Pequerrucho was reeds diverse malen op televisie te bewonderen: Bij de invoering van de Euro introduceerde Joe deze munt op magische wijze tijdens een televisiegala op Nederland 2. Voor VT4 speelde hij in beide reeksen van “De Magische Vier”, waarin Joe tal van bekende Vlamingen en Nederlanders verraste met zijn magie.

Momenteel treedt Joe Pequerrucho op met zijn tablemagic-act en met de podiumshow “Do You Mind?”; een interactieve voorstelling waarin hij gedachten leest, onwaarschijnlijke voorspellingen maakt en magie naar een nieuw hoogtepunt tilt.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search