JOHNNY ROSENBERG

The Gypsy Crooner

Johnny Rosenberg is een telg uit de beroemde en zeer muzikale gipsy familie. Bekend van onder andere The Rosenberg Trio.

Johnny Rosenberg is uitgegroeid tot de ware Michael Bublé tribute act van Nederland. Die zowel in vocale capaciteiten, maar ook in charisma en entertainment niet onder doet voor zijn wereldberoemde idool.

Met sprankelende, swingende, jazzy en feelgood pop nummers zorgt hij ervoor dat de tijden van Dean Martin, Frank Sinatra, Nat King Cole en Tony Benett weer herleven.

Maar deze getalenteerde zanger heeft véél meer in zijn mars.
Als op je feest het dak eraf moet, is Johnny Rosenberg ook op z’n plek. Dance-classics, swingende en funky nummers, R&B… Johnny Rosenberg is een muzikale duizendpoot.

Zanger Johnny Rosenberg treedt solo op met tape, maar ook in combinatie met een saxofonist en DJ voor avondvullend vermaak in “Mad Men” stijl.
Kortom, geschikt voor diverse gelegenheden zoals: bedrijfsfeesten, jazz cafés, privéfeesten, bruiloften, borrels, recepties, etc.

In januari 2020 de eerste winnaar van All Together Now! Met een verbluffende show en tomeloze energie werd hij 1ste!

Johnny is tevens gitarist in zijn jazz trio ” The Rosenbergs“, waar naast gipsy swing ook mooie pop covers worden gespeeld, met natuurlijk plaats voor de unieke zangstem van Johnny Rosenberg. Verder treedt hij met grote regelmaat op met zijn familie het Rosenberg trio, waarmee ze ook de theaters zijn ingegaan en op grote internationale festivals hebben gespeeld. Binnenkort komt er een nieuwe CD uit met alle grootheden uit de Rosenberg familie samen musicerend.

MEER JAZZ, BLUES & SOUL

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search