jongleur op podium met orkest

Jongleur David Severins

Jongleur David Severins is een uit Nederland afkomstige jongleur met internationale status. Als kind was hij al gefascineerd door het circus en met name jongleurs. Op zijn zestiende kon hij al met 7 ballen jongleren. Vanzelfsprekend is David Severins uiteindelijk afgestudeerd aan de circus opleiding. Met zijn afstudeer-show “Think outside the circle” is hij vervolgens gaan touren.

Inmiddels heeft David Severins al over heel de wereld getourd en is hij zelfs in het bekende Franse tv-programma ‘ Le Plus Grand Cabaret Du Monde’ te zien geweest. David Severins zoekt steeds de grenzen van het jongleren op en komt zo met prachtige shows. David Severins behoort tot de absolute top in de circus wereld. In 2016 is David ook zelf begonnen met het produceren van shows.

In 2017 produceerde hij een nieuwe show in Rotterdam samen met Dave van der Wal. De recensies voor deze show waren boven verwachting goed. In 2018 komt David Severins met een nieuwe show in Rotterdam.

David Severins is vaak te zien in het circus, maar ook op zakelijke evenementen is hij een graag geziene gast. Wil je weten wat David voor uw evenement kan betekenen? Neem dan even contact met ons op.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search