Jongleur David Severins

Jongleur

David Severins is een uit Nederland afkomstige jongleur met internationale status. Als kind was hij al gefascineerd door het circus en met name jongleurs. Op zijn zestiende kon hij al met 7 ballen jongleren. David is later afgestudeerd aan de circus opleiding. Met zijn afstudeer-show “Think outside the circle” is hij vervolgens gaan touren.

Absolute tóp

Inmiddels heeft David Severins al over heel de wereld getoerd en is hij zelfs in het bekende Franse tv-programma ‘ Le Plus Grand Cabaret Du Monde’ te zien geweest. David Severins zoekt steeds de grenzen van het jongleren op en komt zo iedere keer met prachtige shows op het podium. Hij behoort tot de absolute top in de circus wereld en is ook zelf met succes begonnen met het produceren van shows.

Zo produceerde hij een nieuwe show in Rotterdam samen met Dave van der Wal. De recensies voor deze show waren boven verwachting goed.

Evenementen

David kan naast losse jongleur acts van 5 minuten ook een langere show van 20 minuten verzorgen. In deze show combineert hij snelle jongleer acts met humoristische publieksparticipatiestunts. Dit is uitermate geschikt voor feestelijke diners en bedrijfsfeesten, maar kan ook ingezet worden als verrassende act tijdens congressen.

Niet alleen ringen, maar ook kegels en kubussen behoren tot zijn repertoire of lichtgevende ballen voor een bijzondere act in een donkere setting.

David Severins is vaak te zien in het circus, maar ook op zakelijke evenementen is hij een graag geziene gast. Wil je weten wat David voor uw evenement kan betekenen? Neem dan even contact met ons op.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search