HET KERSTDUO

Het Kerst Duo is een prachtig en bijzonder stel. Frederik Fluweel de muzikant, Belle-Fleur de gastvrouw. Ze komen op een feest en zetten direct de boel op stelten. Kibbelend en met veel bombarie komen ze binnen om dan toch vanzelfsprekend iedereen heel vriendelijk te bejegenen. Ze nemen elkaar op de hak en het publiek in de maling. Het is een spel, het is pure showbusiness, maar zo goed gespeeld dat je er toch intrapt! Uniek Muzikaal en Theatraal Entertainment!

Het Kerst Duo gaat samen op pad. Terwijl Frederik begeleid door zijn accordeon uit volle borst zijn liederen vertolkt maakt Belle-Fleur contact met de mensen. Zij ontvangt de gasten, stelt ze gerust, wijst ze de weg op een altijd luchtige en humorvolle toon. Frederik heeft al jaren een oogje op haar en geeft haar dure cadeaus, maar zij houd altijd gepaste afstand. “Een ketting van de kauwgomballen-automaat en schoenen van de rommelmarkt”, denk zij…….. In zijn binnenzak draagt Frederik een verlovingsring en elk optreden gaat hij voor haar op de knieën en vraag hij haar weer, maar of ze deze keer eindelijk ja zal zeggen….?

Belle-Fleur heeft van haar grootmoeder de kunst van het handlezen geleerd. In het begin staat iedereen daar nogal sceptisch tegenover, maar aan het eind van de avond staat men voor haar in de rij! Iedereen wil wel horen wat zijn sterke kanten zijn en welke kwaliteiten zo goed van pas komen. Frederik noemt het handlezen allemaal maar goedkope kletspraatjes, maar hij ziet ook wel dat zij er veel succes mee heeft. Misschien kan hij er nog een slaatje uit slaan?

Speciaal voor de kerstdagen kleedt Het Kerst Duo zich in Charles Dickens-stijl. Hij met hoge hoed, zij in lange wijde jurk. Uiteraard staan de bekende kerstliederen op het repertoire, naast Nederlands- Engels- Frans en Italiaanstalige bekende liedjes.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search