Kerstman boeken en kerstman huren

KERSTMAN BOEKEN

Kerstman boeken of inhuren? Bezorg uw gasten een onvergetelijk Kerstfeest met een bezoek van de Kerstman op uw (bedrijfs) feest, kerstbijeenkomst of kerstborrel!
Kerstman boeken
Als het einde van het jaar nadert staat Kerstmis voor de deur!  De Kerstman staat met zijn bel in de hand en met een luid ‘Ho, ho, ho… Merry Christmas!’ zorgt hij ervoor dat iedereen direct in een kerststemming komt. Bij Kerst hoort natuurlijk gezelligheid en samen zijn. Onze Kerstman gaat op zoek naar de kerstwens van uw gasten.
Kerstman boeken
De Kerstman is van alle markten thuis. Hij kan mooie kerstverhalen vertellen, deelt graag uw kerstpakketten uit, verzorgt een persoonlijke speech en gaat met iedereen op de foto. U zult het bezoek van de Kerstman niet snel vergeten. GigWorld entertainment zorgt dat de Kerstman er perfect uitziet en goed gebriefd naar op feestlocatie aankomt.
Kerstman boeken
Kerst entertainment op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk kerst evenement wordt. Bij GigWorld kunt u Kerst entertainment boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, braderie, kerstmarkt of openbaar evenement.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search