KERSTMAN BOEKEN

Kerstman boeken of huren? Bezorg uw gasten een onvergetelijk Kerstfeest met een bezoek van de Kerstman op uw (bedrijfs) feest, kerstbijeenkomst of kerstborrel!
Kerstman boeken
Als het einde van het jaar nadert staat Kerstmis voor de deur! De Kerstman heeft zijn huisje op de Noordpool verlaten en is weer naar Nederland afgereisd. Daar staat hij met zijn bel in de hand en met een luid ‘Ho, ho, ho… Merry Christmas!’ zorgt hij ervoor dat iedereen direct in een kerststemming komt. Bij Kerst hoort natuurlijk gezelligheid en samen zijn. Onze Kerstman gaat op zoek naar de kerstwens van uw gasten en probeert deze uit te laten komen.

Kerstman huren

Kerstman boeken
Een echte Kerstman roept niet alleen “Ho, ho, ho..” maar is van alle markten thuis. Hij kan mooie kerstverhalen vertellen, deelt graag uw kerstpakketten uit, verzorgt een persoonlijke speech en gaat met iedereen op de foto. U zult het bezoek van de Kerstman niet snel vergeten en wellicht heeft u de Kerstman al eens gezien. Onze Kerstmannen zijn namelijk ook ingezet voor CoCa-Cola, Wehkamp en zijn te zien geweest op tv.  GigWorld entertainment zorgt dat de Kerstman er perfect uitziet en goed gebriefd op feestlocatie aankomt. U kunt dus echt zorgeloos een Kerstman inhuren.
Kerstman huren
Kerst entertainment op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk kerstfeest wordt. Bij GigWorld kunt u Kerst entertainment boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, braderie, kerstmarkt of openbaar evenement.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search