La Voix Magique

“A beautiful singer, a wonderful voice, a stunning performance with the fastest quick-changes ever.”

Is het nu een magie act? een dans act of een quickchange act? Of toch een zang act? La Voix Magique is een combinatie van alle drie in een geweldige originele act die ca. 15 minuten duurt en die overal inzetbaar is. La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie…

Zangeres Sandy Kandau brengt één lange medley van bekende stukken en weet bij elk nummer een totaal nieuwe outfit te presenteren die ze in letterlijk secondes verwisselt. Haar geweldige stem gecombineerd met een perfecte choreografie maken dit optreden tot een bijzonder aangenaam geheel.

Repertoire La Voix Magique

Het repertoire van La Voix Magique bestaat uit eigentijdse remixes van onder andere: Let me entertain you / Fever / Don’t cry for me Argentina /Goldfinger/ All that jazz / Diamonds are a girl’s best friend / New York, New York.

We kunnen heel goed begrijpen dat je na deze act nog geen genoeg hebt van Sandy, daarom is het mogelijk om nog een dance classic zang act erachteraan te plakken. Dan kan er nog lekker even gedanst worden.

Spectaculaire finale

La Voix Magique past ook heel goed in een Gatsby avond, bijvoorbeeld als spectaculaire finale act.  Door de combinatie van alle elementen die in de act voorbij komen laat Sandy een indruk achter die de gasten niet snel zullen vergeten. Een fantastische afsluiter van een geweldige avond.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search