LaBARatorium

LaBARatorium is een nieuw concept waarbij de klassieke cocktail een compleet andere uitstraling krijgt. Het labaratorium past perfect op een event met een futuristisch thema.

Een spectaculaire mobiele en futuristische cocktailbar, waarachter de barkeepers op elke gewenste locatie de drankjes van de toekomst maken. De cocktails worden niet geshaked, gestirred of gekoeld zoals men gewend is. Maar met precisie en innovativiteit vanaf de basis op moleculair niveau opgebouwd. Geïnspireerd door het werk van topchef Ferran Adrià van restaurant El Bulli.

In het labaratorium wordt gebruik gemaakt van pipetten, petrischalen, erlenmeyers en en droogijs, waardoor de blauw uitverlichte bar de uitstraling krijgt van een laboratorium. De cocktails worden rokend geserveerd, of in reageerbuizen, als spray of als schuim.

Een paar voorbeelden van het menu van het labaratorium zijn C2H5O5C3-foam: een schuim van cherrybrandy, ananas en chocolade. Of de Mojito 2.0, een moderne uitvoering van een klassiek recept. De groene muntblaadjes zijn vervangen door blauwe balletjes, vloeibaar van binnen, met een heerlijke muntsmaak.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search