Lange Frans

Lange Frans boeken / inhuren voor een evenement, personeelsfeest of bedrijfsfeest? Met de populaire rapper Lange Frans organiseer je gegarandeerd een geslaagd feest.

Langs Frans & Baas B

Lange Frans heeft zijn eerste succes verworven in de formatie ‘Lange Frans & Baas B’. Het begon bij het winnen de Grote Prijs-finale en talentenjacht Most Wanted in 2001. Daarna, in 2004, kwam de release van hun single ‘Moppie’ waarmee ze de hitlijsten bestormde. Het vrolijke nummer sloeg aan en werd een grote hit. Met de tweede hit ‘Zinloos’ hadden ze de eerste nummer-1 hit in handen en toonde het duo ook meteen hun maatschappelijke betrokkenheid aan. In de jaren daarop slepen Lange Frans en Baas B talloze prijzen binnen waaronder een TMF award, een 3FM Award en een Edison. Met Het Land Van scoorden ze in 2005 hun tweede nummer 1-hit.

Solocarrière Lange Frans

In 2009 gingen Lange Frans & Baas B elk hun eigen weg en was het voor Lange Frans tijd om zich te richten op zijn solocarrière. Lange Frans bleef muziek maken en bracht in 2012 het nummer ‘Zing voor me’ uit, samen met Thé Lau. Het nummer werd Lange Frans’ eerste nummer 1-hit als soloartiest. Zijn soloalbum Levenslied werd goed ontvangen en Lange Frans bewees dat hij ook als soloartiest zeer succesvol is. Naast zijn optredens als rapper is Lange Frans ook regelmatig te zien op televisie. Hij werkte onder andere twee keer mee aan de Beste Zangers van Nederland en was te zien als jurylid voor het Junior Songfestival en voor het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’.

Lange Frans & Baas B weer samen

Na een lange periode van ruzie hebben Lange Frans en Baas B eindelijk de strijdbijl weer begraven en de handen ineen geslagen. Om hun samenwerking in te luiden hebben ze een prachtige nieuwe versie gemaakt van het nummer ‘Het land van’. Ze waren met dit nummer te zien in het praatprogramma Beau.

Lange Frans boeken voor een optreden

Wil je Lange Frans boeken / inhuren voor je evenement, personeelsfeest of relatiedag? Bij GigWorld kunt je deze populaire rapper boeken voor jouw eigen evenement of feest. Neem contact met ons op voor meer informatie.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”6541″]

Start typing and press Enter to search