libdub maken in Düsseldorf

 In Eventpartner, Uncategorized

In samenwerking met Constant in Beweging en onder productie van Theo van der Hek hebben we in Düsseldorf voor een gerenommeerd bedrijf een geweldige dag mogen organiseren met als hoogtepunt een Libdub maken.

Een libdub maken is een leuk teambuildings activiteit!

“Het libdub maken was een super ervaring!” Voor het maken van deze libdub zijn we afgereisd naar Düsseldorf. Tijdens het libdub maken leer je in één middag niet alleen elkaar maar ook nog eens een prachtige stad op een ludieke manier leert kennen!!!!

Wat is een libdub?
Een lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. De audio wordt achteraf tijdens de post-productie vervangen door die van het originele nummer. Er wordt meestal een vorm van een draagbare stereo gebruikt, zoals een iPod of boom box. Uiteindelijk lijken de meeste lipdubs op eenvoudige videoclips, hoewel vele toch goed voorbereid en geproduceerd zijn. Soms zelfs met de hulp van een productiebedrijf en met professionele steadycams. De meest populaire lipdubs worden zo gefilmd dat ze uit een lang en continu shot bestaan, waarin de camera reist door verschillende kamers en situaties in bijvoorbeeld een kantoorgebouw, school of universiteit.

Een lipdub duurt meestal tussen de vier en zes minuten, en er werken tussen de 35 en soms wel 700 mensen aan mee. Ze zijn erg populair geworden met de komst van sites als YouTube.

Voor het libdub maken ben je bij GigWorld entertainment & eventpartner aan het juiste adres. Samen met een team van specialisten gaan we aan de slag met het lubdub maken. Het eindresultaat is leuk maar het libdub maken zelf is ook een fantastische ervaring. Een super teambuildingsactiviteit! Wil je meer informatie over het libdub maken? neem contact op met GigWorld entertainment & eventpartner via: info@gigworld.nl of 040 – 255 6 222. We denken graag met je mee!

Voorbeeld libdub:

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Dans video productie GigWorld 1