DE GETATOEËERDE MENS

De GetatoeëErde Mens voorziet uw gasten van de meest prachtige en uiteenlopende tatoeages. Zij gebruikt hiervoor onder andere het natuur-product Henna, gemaakt van de bladeren van de hennaplant.

Henna wordt al eeuwenlang gebruikt om het lichaam te versieren. Doordat het een tijdelijke versiering is, kan men elke keer een andere schildering aanbrengen.
Met name bij de dames zijn de hennatatoeages erg populair. Hennatatoeages blijven, afhankelijk van het huidtype, 1 tot 3 weken zitten!

Populair zijn tatoeages gemaakt met zwarte tatoeeërlak of glitters. Met deze methode lijkt het alsof er een echte tatoeage gezet is! Afhankelijk van het huidtype blijft deze tatoeage 3 à 4 dagen mooi.

Als derde techniek gebruikt De Getatoeëerde Mens de Airbrush techniek. Met deze techniek wordt het verschil tussen echte en geschilderde tatoeages wel heel erg klein! Heeft de feestvierder de volgende dag spijt van zijn wilde uitspatting, geen zorgen, de tattoo is direct te verwijderen. Wordt het teken echter gekoesterd dan blijft hij, afhankelijk per huidtype, 3 tot 5 dagen zitten.

De Getatoeëerde Mens maakt gebruik van speciale huidvriendelijke producten waardoor huidproblemen worden voorkomen.

U zult zien…jong en oud is er gek op!

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search