MC DIXIE

één van de bekendste dixielandorkesten in Nederland.

Vanaf de oprichting in 2005 is MC Dixie een graag gezien orkest op feesten, partijen en festivals. Veel gevraagd ook in winkelcentra, op beurzen, markten of dorps- en stadsevenementen.
De muzikanten van MC Dixie blinken uit in muzikaal vermaak. Bekende liedjes worden gespeeld en gezongen terwijl het orkest volop in beweging is. Er valt ook wat te zien!
MC Dixie kan goed en langdurig knallen als dat nodig is. U heeft gewoon een klein beetje reuring nodig ? Of een achtergrondmuziekje? De kunst van zachtjes spelen beheersen zij ook!
Het orkest verschijnt in overleg traditioneel gekleed, stijlvol, chique of gewoon netjes.

Mc Dixie kan in de meest uiteenlopende themaoutfits optreden. Zo komt het orkest als Zwartepieten, Kerstmannen, Sneeuwpoppen of als Dickens Orkest, Piraten, Vliegeniers, Koks, Ontdekkingsreizigers, Clowns, Matrozen en nog veel meer. Het Mc Dixie Pietenorkest van Sinterklaas speelt en zingt het volledige Sinterklaasrepertoire.

In de periode voor en tijdens de kerstdagen zijn het de Kerstmannen of sneeuwpoppen die sfeer maken met Christmas Carols en Wintersongs. Uiteraard ook altijd met zang.

Mc Dixie Brothers

Als het wat kleiner moet zijn speelt Mc Dixie ook met 2 personen. Twee uiterst muzikale broers maken de sfeer op ieder feest of evenement!
De Mc Dixie Brothers spelen en zingen de gezelligste dixieland en herkenbare nummers van bijvoorbeeld André Hazes, Eddy Christiani, Nico Haak, Duke Ellington en Louis Armstrong.
Het geheim van dit duo bevindt zich in een compact mobiel geluidskastje waarin een begeleidingsorkest verstopt zit.
Het duo kan zich vlot en gemakkelijk verplaatsen van plek naar plek in bijvoorbeeld een winkelcentrum. Volledig mobiel met draagbare geluidsset.

Het duo is ook te boeken in alle McDixie thema outfits!

Het Swing Combo speelt toegankelijke jazzmuziek voor gelegenheden als bijvoorbeeld een jazzmiddag, de borrel tijdens uw congres, diner of een huwelijksfeest.
Met deze heren is het Swingen en Zingen op een aangenaam geluidsniveau. Het repertoire bestaat onder andere uit stukken van Duke Ellington, Frank Sinatra, Count Basie en Nat King Cole.

MEER KLEIN MUZIKAAL

UP3

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search