ZANGERES MEIKE VAN DER VEER

Zangeres van grote klasse

Meike van der Veer wist het altijd al zeker. In menig vriendenboekje beantwoordde ze de vraag wat ze later wilde worden met ‘bekende zangeres’.
De droom te kunnen leven van haar eigen instrument is uitgekomen. Meike zingt, schrijft en performt. Ze leeft mét en van muziek.

De warmte van haar stemgeluid omvat je met kwetsbaarheid en vertrouwen en neemt je mee op een persoonlijke reis.
Meike is een zangeres die raakt en verstilt en is altijd oprecht. Ze laat je achteroverleunen en inzien dat muziek en emotie voortdurend hand in hand gaan.

De stem van Meike was o.a. te horen in een uitverkocht HMH, in de kwart finale van de allereerste editie van The Voice of Holland en op haar jaarlijkse Meike and Friends-concerten. Maar ook bij landelijke radiocommercials, prachtige intieme huwelijksceremonies en grootse (bedrijfs-)feesten.

Meike van der Veer & Mad Men

Zangeres Meike wordt vaak ingezet in het Mad Men concept. Een avondvullende programma waarin feest en genieten hand in hand gaan.
Samen met een saxofonist en zanger (vaak Franklin Schieman en Johnny Rosenberg) en begeleidt door de Mad Men DJ wordt een lounge-achtige setting in de sfeer van feelgood & crooner muziek van toen én nu neergezet.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search