Mirror X

De Mirror X is de allernieuwste magische fotospiegel met de meest innovatieve functies en een adembenemend design. Het is de ultieme toevoeging die de ultieme WOW-factor verzorgt voor ieder evenement! Met de Mirror X kan men op ieder evenement unieke, gepersonaliseerde foto’s laten maken in de allerhoogste kwaliteit. Voor en tijdens het maken van de foto’s kunnen mensen hun beste pose oefenen voor de spiegel. Tussen het maken van de foto’s worden er verschillende vrolijke animaties getoond die voor nog meer plezier zorgen!

Na afloop van de fotosessie kunnen er nog filters overheen worden geplaatst en emoji’s of tekst toegevoegd worden voor een nog uniekere foto.
Natuurlijk wordt de foto gelijk geprint zo vaak als de gasten willen, kan deze gelijk op Social media worden geplaatst en wordt de volledige fotocollectie van een evenement ook achteraf nog digitaal nagestuurd naar de opdrachtgever.

Mirror X op bedrijfsfeesten

Naast deze innovatieve functies, die we deels ook kennen van onze magische fotospiegels de Beauty Mirror & Magic Mirror, heeft de revolutionaire Mirror X een paar unieke toevoegingen. De Mirror X is voorzien van de meest geavanceerde software en premium behuizing van de hoogste kwaliteit glas en aluminium. De spiegel is voorzien van de nieuwste DSLR Canon camera en is voorzien van een dubbele flits voor optimale belichting Wat deze revolutionaire spiegel echt onderscheidt van zijn concurrenten is de mogelijkheid voor ‘Augmented reality’ technologie.

Augmented reality op de Mirror X

Deze unieke ‘Augmented reality’ functie is niet voor elk evenement weggelegd. Wil je echt uitpakken op een groot, meerdaags evenement waarbij een nooit eerder vertoond stuk entertainment geboden wordt aan de bezoekers? Dan is de AR-technologie van de Mirror X precies wat je zoekt!

Met de nieuwste ‘Augmented reality’ feature van de Mirror X is het mogelijk om met je favoriete helden op de foto te gaan, zonder dat deze helden ook daadwerkelijk aanwezig zijn.
Of het nou je favoriete popster, voetballer of acteur betreft, met de Mirror X kan iedereen met zijn/haar idool op de foto gaan!

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search