MOBIELE FOTOGRAAF

Onze mobiele fotograaf werkt op veilige afstand!

Ook tijdens de mobiele act wordt de anderhalvemeter-regel in acht genomen.
Tijdens het fotograferen wordt rekening gehouden met de tafelschikking en kunnen individuele foto’s tevens in de nabewerking worden samengesteld tot groepsfoto’s.

Razendsnelle printservice met een stijlvolle uitstraling.

Met dit mobiele fotoconcept wordt het publiek overal op het evenement geëntertaind en gefotografeerd.
We hebben dit gekoppeld aan een state-of-the-art fotoprinter waarmee we binnen enkele seconden topkwaliteit foto’s kunnen afdrukken en uitdelen.

Overal inzetbaar;

De Mobiele Fotograaf is, zoals de naam al doet vermoeden, volledig mobiel en is dus inzetbaar op de gehele evenementlocatie. De foto’s van de Mobiele Fotograaf worden uitgereikt in een standaard Foto-envelop maar natuurlijk kunnen deze omslagen ook worden gebrand. Daarnaast kan ook de fotoafdruk zelf worden voorzien van een logo of tekst.

Met de Mobiele Fotograaf bereikt u een zeer groot deel van uw publiek. Supersnelle topkwaliteit!

Om de beleving helemaal compleet te maken kan de Mobiele Fotograaf zorg dragen voor een VIP ontvangst. Hij zorgt ervoor dat de rode loper er strak bij ligt. De spot staat aan. Filmmuziek klinkt uit de speaker. Daar komen de gasten! Camera’s flitsen, applaus barst los, de muziek bereikt een hoogtepunt. Zo’n VIP ontvangst krijg je niet iedere dag! Een perfect begin van het evenement. Kort, maar zó krachtig!

Uitbreidingsmogelijkheden

Deze fotoact kan worden uitgebreid met de Razende Reporter. De fotograaf en Reporter gaan tussen de gasten op zoek naar nieuws. Niets ontsnapt aan hun aandacht. Ze hebben oog voor spannende details en leggen dit vast in woord en beeld. Het resultaat ziet u enkele dagen later al in een speciale uitgave van Hot News, geheel gevuld met het laatste nieuws, komische onthullingen en boordevol foto’s van uw evenement!

MEER FOTO ENTERTAINMENT

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search