NACHT VAN DE NATTE ZAKDOEK

Johnny Fernando is een entertainer op zijn retour. Ooit was hij de “coming man” van de Nederlandse showbizz maar tot een echte doorbraak is het nooit gekomen. Zijn vrouw weet het, zijn begeleidingsband weet het en eigenlijk weet iedereen het, behalve Johnny….. De hits blijven uit, de tournee wordt steeds korter, het is eigenlijk een aflopende zaak.

Maar nu is daar plots het mediatycoon uit Aalsmeer die Johnny en Sharona een tv-show belooft mits er voldoende niveau in de show aanwezig is.
Is er dan nog steeds een kans op succes?

Ben jij de nieuwe ster bij de Nacht van de natte zakdoek?

Het artiestenpaar gaat koortsachtig op zoek naar nieuw talent dat naast hen wil schitteren. Hun talentenjacht langs Nederlandse podia leverde al heel wat nieuwe sterren op want tussen het publiek blijkt heel wat talent te zitten. Iedere bezoeker die besluit de grote stap richting showbusiness te zetten wordt vakkundig door Johnny & Sharona begeleid op de weg naar glitter en (klater)goud.

De zoektocht begint en leidt onvermijdelijk tot hilarische momenten en muzikale hoogte- en dieptepunten. De Nacht van de natte zakdoek is een mix van muziektheater, variete, comedy en drama en al vele jaren een hit op bedrijfsfeesten!

Fotografie: Robert Aarts en Eric Teubner Breda

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”6541″]

Start typing and press Enter to search