OPENINGSACTS & SPECIAL ACTS

GigWorld

Openingsact & Special act boeken

Een openingsact of special act boeken voor je bedrijfsfeest zorgt er vaak voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld entertainment & eventpartner kun je een openingsact, circusact of special act boeken voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, opening, diner, privé feest, festival of openbaar evenement.

Ervaring

Een openingsact of special act boeken is geen dagelijkse bezigheid. Wat te doen als je een boodschap wilt communiceren bijvoorbeeld?  Of zoek je een spectaculaire dans of dansact? Een vernuftige videoboodschap? Met passie en verstand van zaken zorgt GigWorld, dat je als opdrachtgever word geholpen en ont-zorgd. En wij zorgen voor een juiste selectie van de benodigde ingrediënten, artiesten, techniek en alles wat je nodig hebt voor de uitvoer het evenement. Zodat het aansluit bij jullie feest, beleving of doelstelling. Wij gaan samen met jullie de eventuele marketing & communicatie boodschap op een goede manier weergeven. GigWorld, is je eventpartner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij een openingsact, circus uitvoering of special act boeken komt immers meer kijken als menigeen denkt. Een goed georganiseerde act kan je evenement onvergetelijk maken.

Uitgebreid aanbod

GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan openingsacts, circusacts en special acts. Er zijn de afgelopen jaren diverse spectaculaire, attractieve en professionele shows gemaakt en uitgevoerd.
De shows die bedenken, gebruiken en of ‘ombouwen’ worden niet uitsluitend uitgevoerd in de traditionele circussen of theaters, maar ook steeds meer in evenementenland en op bedrijfsfeesten.
Acts waarbij de combinatie van acrobatische disciplines van wereldniveau en hoogstaande muzikale performance uniek zijn.

Door onze goede contacten in de branche hebben we verschillende mogelijkheden om de acts te boeken voor bedrijfsfeesten, evenementen of voorstellingen.

Wat voor opening, circusact of special act je ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor je!

Je kunt een openingsact of circus act boeken voor je bedrijfsfeest, festival, congres, receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest.

Start typing and press Enter to search