Opening STC Rotterdam

 In Bedrijfs evenement, Eventpartner, Nieuws, Openings act, Speciale acts

GigWorld Eventpartner is gevraagd om een spectaculaire openingsshow te verzorgen voor de opening van het nieuwe schoolgebouw van STC te Rotterdam

STC Group is dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie.

De STC Group verzorgt cursussen en trainingen voor professionals, is internationaal actief en heeft locaties in binnen- en buitenland. De nieuwe schoollocatie aan de Waalhaven Z.z. 16 is sinds 29-09-17 officieel geopend door burgemeester Aboutaleb, wethouder De Jonge en Frits Gronsveld, voorzitter CvB STC Group.

Na zijn speech luidden burgemeester Aboutaleb en wethouder De Jonge de gong. Dit was het startsein voor een opening met trommelaars die, hangend aan een havenkraan, een spetterende muziekshow weggaven.

De nieuwe campus staat midden in het toekomstig werkveld van de circa 2.500 mbo’ers die bij het STC voorbereid worden op en carrière in haven, logistiek, luchtvaart, rail of wegtransport.  Het is daarmee een prachtige plek om mbo-studenten klaarstoomt voor de wereld van morgen. Met het naastgelegen vmbo-gebouw aan de Anthony Fokkerweg vormt de nieuwe locatie een campus. “De brug die de twee gebouwen verbindt, symboliseert de link tussen het vmbo en mbo. Voor veel jongeren is de stap van het vmbo naar het mbo een lastige. Deze twee met elkaar verbonden gebouwen op Rotterdam-Zuid tonen aan dat een verticale vakinstelling als STC Group deze stap makkelijker en vloeiender maakt”, aldus wethouder Hugo de Jonge.  Zie filmpje hier!

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

jubileum eventpartner decoaratieDe Smederij muntslaan