ABB op de kaart

 In Eventpartner, Uncategorized

GigWorld heeft in opdracht en als eventpartner van ‎Constant in Beweging‬ de opening van het nieuwe pand van ABB te Gent verzorgt. “We hebben letterlijk en figuurlijk het pand op de kaart gezet.” Een klein selectief gezelschap was uitgenodigd om deze opening bij te wonen. D.m.v. een grote dart werd op de landkaart van de Benelux de nieuwe vestiging in kaart gebracht. Een hilarische opening werd verzorgd door de Bottelair Brothers.

Bob en Bill Bottelair weten misschien niet zo goed hoe je ‘butler’ spelt, in hun job zijn ze hopeloos veelzijdig. Het zijn twee rasartiesten die een perfecte invulling hebben gegeven aan de opening van het nieuwe pand van ABB.

Het geheel werd door Walking DJ Hanneke met sfeervolle muziek begeleid.
De Walking DJ is is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de evenementenbranche. Hanneke heeft perfect de muzikale invulling verzorgt.

Coeur Catering uit Gent verzorgde de traditionele Gentse hapjes van uitzonderlijk goed niveau en de grote ABB taart. Al met al werd dit evenement met grote waardering ontvangen.

Verzorgen we de volgende keer de opening van uw pand?

Uw opening van het nieuwe pand is bij GigWorld eventpartner in goede handen. Sinds 2000 timmeren we aan de weg in evenementenland. Ons team begeleidt u als eventpartner met de juiste tools en mensen om er een onvergetelijke opening van te maken. Door onze jarenlange ervaring in de organisatie van openingen weten we welke ingrediënten nodig zijn om er een perfect evenement van te maken. Met passie zorgen en ont-zorgen en een professionele en prettige samenwerking is onze visie voor een geslaagde opening.

Wij denken graag in totaal plaatjes. Of het nu gaat over de aankleding, inhoud, content entertainment of technische aspecten. Als eventpartner werken wij graag met de juist partners uit de branche om uw personeelsfeest naar een hoogtepunt te tillen.

Walking DJ Hanneke 2

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

ledwall