OPENINGSACT

De opening van een: gebouw, winkel, beurs, congres, evenement of andere bijzondere gelegenheid is een belangrijk moment. Ben je bezig met de organisatie van een opening en moet het een evenement worden met een WOW effect? Denk dan eens aan een openingsact.

Vaak is een opening niet onderscheidend. Ze zitten vaak vol clichés. Te lange toespraken vol met oninteressante en gecompliceerde gespreksstof. Je bent zelf ook weleens half in slaap gesukkeld tijdens een openingsevenement. Deze evenementen blijven niet hangen. Hoe voorkom je dat jij ook zo’n evenement organiseert voor je doelgroep?

Wij denken graag vrijblijvend mee voor de invulling van je opening!

Er is geen twijfel over mogelijk dat een openingsact je opening iets extra’s kunt geven. Een goede openingsact boeken is daarom ontzettend belangrijk. Laat je goed adviseren. Wij weten altijd de juiste openingsact te selecteren voor jouw evenement. Wij onderzoeken ook of de openingsact wat jij wilt boeken op de locatie past. Natuurlijk houden we ook rekening met je budget.

Bij GigWorld kunt u een openingsshow boeken voor bijvoorbeeld de opening van een gebouw, winkel, beurs, congres, evenement of andere bijzondere gelegenheid.

OPENINGSACT BOEKEN BIJ GIGWORLD: EEN BREED EN UITGEBREID AANBOD!

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan openingsacts. Eigen ‘exclusieve’ items maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen. Entertainment boek: wij hebben het in huis of vinden het voor je!

Kijk ook eens op onze Facebook!

ENKELE VOORBEELDEN

LAAT JE INSPIREREN

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam themafeest

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search