“BAM! Super tof begin!” Openingsshow congres Korein Groep

 In Bedrijfs evenement, Eventpartner, Leukefeesten, Nieuws, Openings act

Op 20 januari verzorgde wij, in samenwerking met het Evoluon, de openingsshow van het medewerkers congres van de Korein Groep. Van brainstorm tot totaal eindproduct. Het thema: Oneindig veel … voor jou! hebben we verwerkt in een indrukwekkende lasershow.


 

 

 

 

 

Tijdens het congres was Walking DJ Joost aanwezig voor de muzikale omlijsting.

Tijdens het congres stond de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers centraal.

Korein heeft ontzettend veel positieve reacties en bedankjes mogen ontvangen. Ze kijken terug op een ontzettend leuke, goed georganiseerde en zeer spectaculaire editie. Trots dat wij als Eventpartner hier onderdeel van mochten zijn.

Ben jij ook bezig met de organisatie van een congres maar lukt het je niet om door het vele aanbod aan entertainment een juiste openingsshow voor je congres te vinden? Herken je het moment waarop je denkt de perfecte invulling bedacht te hebben? Zo’n moment waarop je jezelf met je collega’s, vrienden etc. ziet genieten op de openingsshow die jij voor ogen hebt? De juiste act met alle ingrediënten…

Vol goede moed doe google je: openingsshow congres, je doet rechtstreeks een aanvraag of je vraagt een entertainmentbureau om een offerte voor je te maken. Vervolgens wordt je opgezadeld met een snel mailtje, een onduidelijke offerte en een ingewikkelde rider. Kortom…een hoop gedoe!!

Als adviseur spreek ik geregeld mensen die door de bomen het bos niet meer zien. Al dat harde werken en tijd die ze in het congres hebben gestoken wat uiteindelijk niet het beoogde resultaat oplevert door het gedoe met entertainment.

Je raakt gedemotiveerd, je gaat misschien wel twijfelen over je evenement en de drempel om de volgende keer weer aan de slag te gaan is een stukje groter geworden. KOM OP! Events organiseren is FUN!!

Raak niet ontmoedigd en laat mij je helpen met de volgende tips voor het boeken van entertainment voor je evenement!

1. OPENINGSSHOW CONGRES? KIES JE PARTNER

Een openingsshow boeken is iets wat je niet dagelijks doet. Laat je adviseren door een entertainment partner. Zij zorgen voor de juiste selectie van het entertainment voor jouw congres. Het moet immers aansluiten bij je feest, de beleving en de communicatie boodschap. Een goede partner zal er ook alles aan doen als jou entertainment door ziekte of overmacht niet meer beschikbaar is voor jullie evenement.

2. WAT WIL IK EIGENLIJK?

Voor je met zoeken begint bedenk je eerst aan welke eisen de openingsshow moet voldoen. Denk hierbij niet alleen aan het soort entertainment. Maar denk ook na over het beschikbare budget en de locatie waar het congres plaats moet gaan vinden. Enkel een ontvangst of slotact voldoende? Samen met een entertainmentpartner bedenk je een complete plaatje.

3. MAAK DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Vooraf alles prettig geregeld! Laat al je afspraken zoals speeltijden, prijs, locatie etc. vastleggen in een overeenkomst. Zo is voor beide partijen alles helder en voorkom je gedoe op je congres. Vergeet ook niet even met je locatie te overleggen of de gewenste faciliteiten beschikbaar zijn in de locatie. Een goede entertainmentpartner neemt deze zorg voor je uit handen zodat jij zorgeloos kunt genieten van het congres. Openingsshow congres

4. GOEDKOOP IS DUURKOOP!

Baseer je keuze niet alleen op de prijs. Artiesten die zich voor een spotprijsje aanbieden moeten bezuinigen op o.a. apparatuur, instrumentarium, kleding etc. Een entertainmentpartner adviseert je over het juist entertainment op de juiste plek. Openingsshow congres

5. WACHT NIET TE LANG

Wil je er zeker van zijn dat jij top entertainment op je congres hebt? Wacht dan niet tot het laatste moment met boeken. Populaire shows zijn, zeker in de drukke maanden, snel volgeboekt. Zorg dat jij niet langs het net vist!

Ben je benieuwd wat entertainmentpartner GigWorld je kan bieden? Bekijk dan hieronder ons aanbod en vraag kosteloos een personal entertainment programma aan via: info@gigworld.nl – 040 – 255 6 222

Openingsshow congres

Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

kick offOpeningshandeling 3 ballonnen