Organiseer een familiedag op het Eiland van Maurik 19

 In Eventpartner, Nieuws, Uncategorized

Familiedag op het eiland van maurik 19

In opdracht van de Stiho Groep hebben we een spannende familiedag georganiseerd op het Eiland van Maurik 19.
Via verschillende formules levert De Stiho Groep materialen, gereedschappen, diensten en advies aan bouwers en andere professionele verwerkers van hout, plaat- en bouwmaterialen in Nederland.

Op 13:00 uur hebben we de groep van 100 volwassenen en 35 kids ontvangen voor de familiedag. Het Eiland van Maurik 19 is een fantastische outdoor en evenementen locatie. Een geweldige plek om een familiedag tot organiseren.

Een vol programma met talloze activiteiten zoals: klimmen, boogschieten, jetskiën, graffiti spuiten, schilderen en rib boot varen. Voor de kleinste was er volop kindervermaak met een animatieteam en een springkussen.

Organiseer een familiedag

Organiseer een familiedag!

Elke familiedag is uniek. Zo ook jouw familiedag. De mogelijkheden zijn eindeloos. In een ontspannen setting laad je, je vrienden, familie, kennissen, buren en andere betrokkenen kennismaken met je bedrijf.

Uiteraard is de familiedag ook de ideale manier om met je personeel te proosten op het behaalde succes en vooruit te blikken op de toekomst.

Organiseer een familiedag op het bedrijf is de oplossing voor de WKR!

Wat is de essentie van de WKR eigenlijk? Werkgevers mogen maximaal 1,2% van de totale loonsom gebruiken om onbelast verstrekking te doen aan werknemers. Daarbuiten geldt een eindheffing van 80%! (Voorheen waren personeelsfeesten vrijgesteld tot een maximum van € 454,- per werknemer per kalenderjaar.)

Hoezo biedt een familiedag op het bedrijf dan een oplossing?
Een feest op eigen bedrijfsterrein of in je eigen bedrijfspand is vrijgesteld, ook voor werknemers van andere vestigingen, locaties of kantoren (let wel op met medewerkers van meerdere locaties in een verbond van vennootschap!) Het moet hierbij gaan om een ruimte of plek van het bedrijf waarvoor je als werkgever een doorlopende Arbo-verantwoordelijkheid hebt.

Enkel het verstrekken van de maaltijd (op de werkplek tijdens het feest) wordt belast, ongeacht of het om een ontbijt, lunch, diner of (borrel)hapje gaat. Het normbedrag min de eventuele eigen bijdrage van de werknemer is loon van de werknemer of kun je onderbrengen in de vrije ruimte.

Twijfel je nog over een famileidag?

Twijfel je nog of een familiedag iets voor jou is? Vaak komt twijfel door een negatieve ervaring uit het verleden. Laat GigWorld Entertainment & Eventpartner je adviseren over de mogelijkheden. Onze medewerkers zijn organisatorische vakidioten en staan te trappelen om voor je aan de slag te gaan.

We luisteren eerst goed naar de wensen en bieden je daarna vrijblijvend een passende offerte. Een compleet evenement, een passende entertainment invulling. Wij zijn je eventpartner!

Neem contact op!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

trapeze en tissue act openingsshowCrazy Cupcake Show