Paaldans act

Een paaldans act is een geweldig intermezzo op voor een event en kan ook ingezet worden in combinatie met danseressen om er een fantastische en  stijlvolle show van te maken. In combinatie met de danseressen kan deze act worden ingezet als een bijna avondvullende act. Met deze paaldans act laat u iedereen versteld staan. De paaldanseressen zijn zeer professioneel en maken er een echte show van.

De act is een verrassende afwisseling voor het reguliere programma. Uw gasten zullen ademloos naar de act kijken. Er zullen verbijsterde ‘ah’s’ en ‘oh’s’ door het publiek gaan. De act is geschikt voor elke gelegenheid, ook als er kinderen bij zijn. Het is een dansshow voor jong en oud. De paaldans act is een stijlvolle aanvulling voor ieder event.

Wanneer u een paaldans act bij GigWorld boekt kan de paaldans muziek worden meegenomen of door de locatie worden verzorgd. Ook de paal kan door de danseres worden meegenomen. Dit maakt de act uitermate geschikt voor een hoop locaties.

Paaldans act op maat

Het is mogelijk om de act te customizen naar de wensen van de opdrachtgever. Denk bijvoorbeeld aan een act op stevige muziek met een stoere outfit, of juist een sierlijke dans op rustige muziek in een prachtige sierlijke outfit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De act is ook een geweldige aanvulling voor een Gatsby avond. Een prachtige combinatie met de paaldansact is The Gatsby Ladies.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”6541″]

Start typing and press Enter to search