superfly-partyband header

SUPERFLY PARTYBAND

Al 15 jaar behoort Superfly tot de Nederlandse top van coverbands. Een mix van disco en dance van de jaren 70 tot nu, aangevuld met stomende pop/rock-klassiekers. Je valt van de ene herkenning in de andere met een ultieme live band beleving. Superfly is qua entertainment een lust om naar te kijken en muzikaal van hoog niveau.

Superfly is uniek. 3 zangeressen zingen meerstemming, 3 blazers én percussionist maken het mogelijk repertoire zodanig uit te voeren dat het reguliere uitvoeringen ver overstijgt. Het publiek beleeft een ‘live band’ als nooit tevoren. Met een overvloed aan ervaring heeft Superfly Partyband een stempel gedrukt op feestend Nederland. Vele grote en kleine bedrijfsfeesten, jubilea’s, bruiloften…geen podium bleek te groot of te klein.

Superfly Partyband bestaat enkel uit doorgewinterde top artiesten. Drie fantastische zangeressen, een stomende ritmesectie met percussie en optioneel drie mindblowing blazers. Een top band die in no time een klik heeft met het publiek.

De Superfly Partyband DJ!

Superfly Partyband speelt 3 of 4 sets. In de tussentijd kan de band of u zorg dragen voor passende pauze muziek. Een betere oplossing is de Superfly Party DJ. Deze kan perfect inspelen op de muziekbehoefte van dat moment en iedereen voorbereiden op de volgende set. Bij een boeking inclusief de DJ zorgen wij voor alle technische benodigdheden: de DJ booth, draaitafels, mixer etc. etc. Wij adviseren je graag over de beste invulling.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search