PLUSSUPORTACT

Plussupportact geeft plankgas!

Wellicht heb je al eens van gehoord van Plussupportact. Plussupportact is namelijk de begeleidingsband van niemand minder dan Najib Amhali. Als begeleidingsband heeft dit vocaal machtige trio zijn sporen inmiddels dik verdiend. Echter pakken deze podiumbeesten zaken pas echt manhaftig aan wanneer ze zelf het epicentrum van het podium zijn.

Start de motoren en houd het stuur stevig vast, want deze heren ronken als een turbodiesel over de linkerbaan van jouw gevoel. Geef deze krachtpatsers de zaal. Niet denken. Deze vedettes doen. Op het ritme van de planken. En vergeet de podiumplanken: deze iconisch geklede karakters luisteren naar het kraken van de dansvloer…

Met een gezonde dosis humor maakt Plussupportact: Serge (gitaar), Alex (toetsen) en Dennis (drums) pitstops op verrassend pakkende plaatsen langs de muzikale snelweg. Van rock tot dance, van latin tot disco. De crossovers van deze klasbakken zijn vermaard in het wereldje, de actieradius van deze snelheidsduivels adembenemend.

Kortom, haal de voeten van de rem, want Plussupportact geeft gas! Een directe injectie in een zinderend samenzijn. Wil je Plussupportact boeken? Neem dan contact met ons op.

MEER COVERBANDS

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search