RADIO SHOW

Radio Show FM on the road!

De (bus) reis naar je feest of evenement wordt met Radio show FM een beleving. Een op maat gemaakte radioshow waarvan de inhoud van de uitzending door u zelf bepaald wordt. Interviews met collega’s of directie. Een belangrijke boodschap, luchtige interviews, de beste bedrijf hits,….bij Radio show (uw bedrijfsnaam) FM is niets te gek. Jingles van de show passen we eventueel ook aan naar uw event/bedrijfsnaam.

Én niets is wat het lijkt. U heeft het gevoel naar een radiostation te luisteren wat live radio uitzendt. Maar het is natuurlijk een vooraf opgenomen uitzending. Op vele manieren te distribueren ( CD, MP3, etc. ) zodat alle gasten kunnen luisteren.

Live radio show!

Maar er is meer. Radio show FM kan ook ‘rechtstreeks’ radio maken vanaf je evenement. Hiermee wordt radio ineens visueel! In onze mobiele radiostudio maken we ‘live’ radio die via de speakers door iedereen te beluisteren is. Er is geen echte FM frequentie nodig. Alleen uw gasten kunnen de show beluisteren. Denk aan interviews, kennisoverdracht, spelletjes, etc.

Congres

Een inhoudelijk congres waarbij communicatie & kennisoverdracht belangrijk is? Met de radioshow heb je gegarandeerd interactie. Neem plaats in de studio en praat mee over het onderwerp. Fantastisch als side entertainment maar ook gegarandeerd een succes vanaf het podium. In de informele setting van de radiostudio voelt iedere spreker, ervaren of niet, zich thuis. De deskundige radio DJ weet als geen ander het inhoudelijke programma in goede banen te lijden.

Diner/borrel

Wil je eens iets anders tijdens je diner of borrel? Radioshow FM zorgt voor een goede mix tussen inhoud en plezier. De inhoudelijke boodschap wisselen we af met een vrolijk spel, een luchtig interview, een muzikaal verzoekje of misschien een bedrijfsquiz. Eens iets anders!

Feest

Party FM! Een programma vol hits en hilariteit. Onder leiding van de radio DJ wordt vakkundig de polonaise gestart, gaan de handjes de lucht in en wordt er luidkeels meegezongen. Uiteraard ontbreken hier de welbekende radiogames niet.

Voor elke gelegenheid een succesvolle uitzending!

MEER SPECIAL ACTS

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search