ROBIN MATRIX

Jong, fris, dynamisch en prijswinnend multi-talent!

Al sinds zijn 8ste levensjaar houdt Robin Matrix zich bezig met goochelen. In het begin ging het natuurlijk om kleine trucs uit een goocheldoos, maar geleidelijk aan werden de trucs groter en zijn prestaties indrukwekkender. Zo heeft Robin Matrix mogen optreden in verschillende nationale en internationale tv-shows. Zijn beste ervaring heeft hij opgedaan op de World Expo in Japan waar hij 3 maanden heeft opgetreden.

Robin Matrix als tafelgoochelaar

Een kleine act met grote impact. Robin Matrix mengt zich tussen uw gasten en verbaast iedereen met zijn interactieve goocheltrucs. Niets is sterker dan persoonlijk menselijk contact. Met kleine, persoonlijke en verbazingwekkende trucs breekt tafelgoochelaar Robin Matrix het ijs bij borrels en verhoogt hij beetje bij beetje de sfeer op ieder feest! Robin Matrix treedt met zijn act ongeveer 230 keer per jaar op bij borrels, meetings en feesten. Door deze hoeveelheid shows heeft hij voldoende ervaring om uw hoge verwachtingen waar te maken! Zijn presentaties zijn fris en dynamisch. De impact van zijn act is groot en de vereisten zijn minimaal. Dit betekent dat Robin Matrix na aankomst op uw feest direct aan de slag kan. Hierna hoort u alleen nog via de complimenten van uw gasten dat Robin Matrix op uw feest geweest is. Ideaal voor: Bedrijfsfeesten, Bruiloften, Recepties, Diners, Verjaardagen etc.

Podiumact voor uw gasten?

Met deze act werd Robin Matrix beste goochelaar van Nederland! Robin Matrix creëert fantastische magische shows die het publiek niet snel vergeet. Laat Robin Matrix het logo van uw bedrijf in zijn act verwerken of de manager op een spectaculaire manier introduceren op uw bijeenkomst. Robin Matrix begrijpt het belang van entertainment en hij werkt volledig met u samen om uw meeting tot een onvergetelijk succes te maken. Robin Matrix zijn podiumact is een energieke presentatie voor zowel kleine als grote evenementen. Deze korte podiumshow is uitermate geschikt als re-energizer op uw meeting. Na deze korte act is iedereen weer vol energie en aandacht voor het volgende onderdeel van uw programma. Robin Matrix’s trucs spreken voor zich; perfect getimed tovert hij overal kaarten tevoorschijn en laat hij een tafel zweven op de maat van de muziek. Dit is top klasse entertainment zoals u die niet vaak te zien krijgt. Maar misschien hebt u zijn act al een keer gezien op TV.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”6541″]

Start typing and press Enter to search