SALSA DANSEN MET DUDE

Passioneel salsa dansen en / of salsa workshop met Dude!

“Dansen is het uiten van emoties”..

Deze vrolijke jongen die samen met zijn danspartner(s) iedereen een onvergetelijke avond bezorgen is een entertainer in hart en nieren..! Dude wandelt niet even binnen op je feest om een demo en/of dansworkshop te geven… Meestal staat hij de gasten al bij binnenkomst op te wachten en heet ze een warm welkom en hij gaat de deur niet uit tot iedereen op de dansvloer staat en soms is deze zo vol dat hij er nog een extra optreden bij geeft. Een tópgozer met een gulle lach.

Dudley Angela is opgegroeid op Curaçao en weet dat maar al te goed. Een geweldig gevoel voor ritme en altijd gedreven in alles wat hij doet. Dude is iemand met een grote passie voor dansen en entertainen. Deze man straalt energie als hij een dans of salsa workshop en/of demo geeft.

Als hij mensen ontmoet die zeggen: “ik kan niet salsa dansen” of “ ik durf niet te salsa dansen” ziet hij een uitdaging!

Dude geeft workshops en demo’s in Salsa dansen, maar onder andere in: Merrengue, Bachata, Mambo, Cha cha, Reggaeton, Zumba, Tomic én Hip hop.

Gegarandeerd veel plezier en de dansvloer vol!

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search