Say Keys

Weet jij al welke liedjes je gaat aanvragen?

Van Maroon 5 tot AC/DC en van Sting tot Otis Redding: Say Keys heeft een enorm repertoire en weet alle verzoekjes in te willigen. Dwars door alle genres en muzikale tijdperken heen. Deze drie mega muzikale gasten zijn geschikt voor ieder podium. Of het nu voor een grote of voor een kleine groep is, in de bruisende feesttent, of ingetogen op de achtergrond, ze weten overal raad mee. Onder leiding van pianist en zanger Harrie van Grinsven is elk optreden van Say Keys uniek!

Geschikt voor iedere situatie

Say Keys is beschikbaar als band met elektrische gitaar, drums, piano en meerstemmige zang. Vraagt de situatie om een kleinere setting, dan kun je Say Keys ook boeken met akoestische gitaar, piano en cajon. Dit maakt de band heel flexibel inzetbaar en geschikt voor iedere situatie.

Daarnaast is het ook mogelijk om Say Keys als duo te boeken bestaande uit gitaar, piano en zang. En mocht de locatie of het budget er om vragen, dan is het zelfs mogelijk om Harrie solo te boeken als zanger / pianist.

Solo pianist / zanger

Harrie zingt voornamelijk popmuziek (in de breedste zin van het woord) van de jaren 60 tot heden en is door  les aan het conservatorium Tilburg ook bekend geraakt met veel jazzrepetoir wat je duidelijk kunt horen aan zijn stem. Van achtergrond tot singalong! Met veel humor en variatie wisselt Harrie verschillende genres van muziek  af. Met zijn piano, stem en looppedaal gaat Harrie aan de gang om iedereen een leuke avond te bezorgen! En… uiteraard mag iedereen meezingen.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search