Van 8 tot middernacht

 In Uncategorized

Voor het Slingerland Ziekenhuis in Ulft mochten we meedenken met de invulling van hun bijzondere event.

De DRU Cultuurfabriek was the place to be. Van 8 tot middernacht was het thema en er stond een erg leuk en divers programma gepland. Van straattheater, magie, swingende bands tot onze Funky Lolly Show, Chocolate Desire, Roller Babes en een complete Beauty Boulevard.

Een avond om nooit te vergeten voor het personeel van het Slingerland Ziekenhuis.

Wil jij ook een onvergetelijke avond beleven zoals het Slingerland ziekenhuis? GigWorld is een entertainmentbureau opgezet door mensen met jarenlange ervaring in de entertainmentwereld, zowel achter als vóór de schermen. GigWorld heeft een uitgebreid en breed artiestenaanbod. En onze kwaliteitseisen met betrekking tot het aangeboden entertainment gaat verder dan het musiceren/uitvoeren alleen.

Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt.

Goed entertainment op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van het entertainment voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap.
Het entertainment bureau: GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Er komt bij het boeken van entertainment immers meer kijken als menigeen denkt. Entertainment kan u evenement onvergetelijk maken.

GigWorld uw partner voor entertainment & Evenementen

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed entertainment- en artiestenaanbod. Van een goede coverband tot een interessante gastspreker. Eigen ‘exclusieve’ items maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen: acteurs, straattheater, tape artiesten, openingsshow…..

Vaak worden door ons nieuwe, leuke en verrassende artiestenconcepten bedacht. Dat zijn onze creations & themafeesten; van avondvullende artiesteninvulling, een hilarisch spelprogramma, artiesten in een winkelcentrum, vergaderen in een leuke setting tot eigen ontwikkelde entertainment acts & (dinner)shows, niet is ons te gek!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search