Snollebollekes inhuren buigend met microfoon en confetti op de achtergrond

Snollenollekes

Snollebollekes boeken / inhuren

Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan. Als peuter trad hij al veel op en sleepte hij prijzen in de wacht: zo deed hij mee met de playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties en tevens won hij in 1991 een speurtocht op Camping de Paal. Zijn poging om zwerver te worden in Parijs mislukte jammerlijk omdat hem door zijn sympathieke uitstraling steeds onderdak werd aangeboden. Weer terug in Nederland vestigd hij zich in Hilversum om voor omroep BNN te gaan werken. Een oplettende platenbaas uit Brabant ontdekt hem en haalt hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers en Dj Maurice volgde.

Snollebollekes Links – Rechts

Altijd feest met de Snollebollekes! De Snollebollekes bestaan uit cabaretier Rob Kemps (vooral bekend van de televisie talentenjacht; Lama Gezocht) en Dj Jurjen Gofers (Radio Veronica) en Dj Maurice Huismans (Nederland’s bekendste feest Dj). Hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval- en feestmuziek werd de act; “De Snollebollekes” geboren. Ze hadden hit na hit met als grootste succes het nummer Links – Rechts welke al meer dan 14 miljoen keer is bekeken op youtube.

Wat kan ik verwachten wanneer ik Snollebollekes boek / inhuur?

De Snollebollekes draaien voornamelijk après-ski- en carnavalsmuziek. Een combinatie van moderne sound met veel hoempapa. Hun allereerste hit; “Vrouwkes”, werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won zelfs de Buma NL Award voor Beste Single. Na hun eerste hit, volgde al snel de volgende klapper; “Snollebolleke”, waarvan dit trio hun naam te danken heeft. Deze hit kwam zelfs bovenaan de Belgische chart terecht en is de geschiedenis ingegaan als de carnavalskraker van 2014! Een optreden van Snollebollekes staat garant voor een kanonnade van energie die achtereenvolgend hits afvuurt die iedereen kent en iedereen mee doet.

Snollebollekes op uw personeelsfeest / event

Wilt u Snollebollekes boeken / inhuren voor op uw personeelsfeest of event? Neem dan gerust contact met ons op voor de actuele prijzen en voorwaarden.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search