SOUL JAZZ TRIO

Sfeervolle jazz met jazzband Souljazz trio

Verras je gezelschap met een sfeervolle mix van bekende jazz melodieën en fijne ritmes. Rustige achtergrondmuziek of swingende jazz. Geïnspireerd op de souljazz stijl weet het Souljazz Trio ieder event van een geweldige sfeer te voorzien.

Het trio is perfect in te zetten voor: congressen, recepties, personeelsfeesten, borrel netwerk of opening. Maar ook voor een breed scala aan particulieren feesten. Ze zorgen elke keer weer voor een perfecte muzikale invulling.

Souljazz trio: Altijd op een aangenaam volume!

Het Souljazz trio zal nooit teveel op de voorgrond treden, maar ze voegen wel precies de juiste sfeer toe aan uw evenement.

Het Souljazz trio is te boeken in diverse bezettingen. De basis bestaat uit: gitaar, drums en basgitaar. De bezetting is klein maar heeft muzikaal een hele complete sound: melodie, harmonie en ritme hebben een mooie balans. De basis van het Souljazz trio is uit te breiden met een zangeres. Een mooie keuze als het feestelijk mag zijn of bij grotere gezelschappen. Met een zangeres klinkt het Souljazz trio iets meer ‘poppy’. U kunt de basis ook uitbreiden met een saxofoon. Uitermate geschikt als de achtergrondjazz wat swingender mag zijn. Dit wordt met een saxofoon extra benadrukt. Voor liefhebbers van Cannonball Adderley is deze toevoeging een absolute must. De laatste optie is de basis samen met een trompettist. Met trompet vallen de bekende melodieën van het trio nog meer op. Als de trompettist met demper speelt hoort u de sfeer van jazzgigant Miles Davis. Met bugel klinkt alles nog zwoeler.

Het Souljazz trio bestaat enkel uit professionele jazzmuzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend met optredens op het North Sea Jazz Festival, bij Pauw & Witteman en Giel Beelen. Daarnaast speelden zij samen met Denise Jannah, Monsieur Dubois, Joseph Bowie, Deborah Carter en Lilian Vieira.

MEER JAZZ, SOUL & BLUES

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search