Circus act boeken duo viola

DUO VIOLA

Duo Viola het “ Circus van Morgen” heeft de afgelopen jaren diverse spectaculaire, attractieve en professionele shows gemaakt.

De prachtige show met de ronddraaiende stoel is verrassende, atletische én muzikale show. Goed in te zetten tijdens een opening van een evenement, diner, voorstelling, etc.

In feite is de act een liefdesverhaal tussen twee artiesten, want duo Viktor en Mariana zijn ook buiten de stage een stel. Het resultaat van deze samenwerking is een uitvoering vol met passie en sensualiteit.
De combinatie van acrobatiek van wereldniveau en hoogstaande muzikale performance is uniek.

Balance;

De act balance is een knap staaltje van acrobatiek, muzikaliteit, show en prachtige kostuums. Klik hier voor meer informatie over deze act!

We hebben verschillende mogelijkheden om diverse acts van dit fantastische duo Viola te boeken voor evenementen of voorstellingen.

Mogelijkheden;

De basis van het duo is Berlijn in Duitsland maar is met enige regelmaat in Nederland, maar natuurlijk kan altijd beschikbaarheid worden nagegaan als ze in –bijvoorbeeld- de buurlanden optreden.

GigWorld verzorgt  openingsacts en shows van wereldniveau. Vraag ons gerust om ideeën voor jullie feest, evenement, bedrijfsfeest of wat dan ook.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”6541″]

Start typing and press Enter to search