klein muzikaal Stevious 2 GigWorld

STEVIOUS

Stevious is dé akoestische act die uw publiek meeneemt tijdens een intieme muzikale reis van pop en jazz van de jaren ’70 tot nu. Stevious geeft haar eigen draai aan pop, jazz en Nederlandstalige muziek van de jaren ‘ 70 tot nu. Een sfeervol duo bestaande uit gitarist en zangeres, bijzonder geschikt bij recepties, diners en kleine evenementen.

Warme en gevoelige klanken zullen de ruimte vullen en de toegankelijke songs voor alle leeftijden zullen voor een saamhorigheid en feestelijke sfeer zorgen. Stevious repertoire bestaat uit smaakvolle popclassics en prachtige arrangementen van hedendaagse hits.

Bijzonder lekker om naar te luisteren en Stevious zoekt op stijlvolle manier interactie met het publiek. Door de bezetting van een zangeres Stephanie van Stockum en gitarist Wouter van den Buuse heeft u een optreden dat een persoonlijke sfeer brengt en uw publiek een onvergetelijke avond bezorgd.

Het duo is uit te breiden met een bassist en drummer zodat Stevious ook prima tot haar recht komt als er geswingd mag worden!

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Naam artiest (verplicht)

  Gewenste boekingsdatum

  Locatie

  Aantal gasten

  Speeltijden

  Uw bericht

  Privacyverklaring

  Start typing and press Enter to search