THE PUB

The PUB op locatie!

Een gezellige Irish Pub of bruin café op locatie. In een ongedwongen sfeer met je collega’s babbelen en naar een ‘lekker’ muziekje luisteren.
De barman kent zijn gasten en verwelkomt iedereen persoonlijk. Vanzelfsprekend serveert hij een mooi biertje, een heerlijk wijntje of wellicht een alcoholvrije versnapering.
Vanaf een klein podium speelt de pianist, gitarist of klein bandje live mooie popsongs en in de hoek wordt misschien wel een kaartje gelegd of pijlen naar het dartbord gegooid.

Irish Pub

In de Irish Pub wordt vanzelfsprekend een glas Guinness en andere Ierse en Engelse bieren geschonken en wie weet is een hilarische whiskey proeverij met The Bottelair Brothers een leuke invulling. Later op de avond komt een Iers bandje de kroeg binnen en voor je het weet staat iedereen The Wild Rover mee te zingen. Wij zijn enthousiast over de groep Acting the Maggot.
Zij kunnen in diverse bezettingen die typische Ierse muziek spelen. Als duo, trio of als complete feestband.

Bruine Kroeg

Ook een bruine kroeg sfeertje is altijd leuk en zeker als onderdeel van een groot feest of wie weet wel op eigen bedrijf. We kunnen hiervoor een bestaande inrichting gebruiken maar bouwen met net zo veel gemak een bruine kroeg op je bedrijf. Wat te denken van een trio die all je verzoekjes on demand speelt? Trio Say Keys of trio Roept U Maar spelen werkelijk alles!

Het Comité Café

Een super gezellig theatraal café met ingrediënten als het Comité Orkest die op geheel eigen wijze de TOP2000 spelen. Interactief met het publiek. En wat te denken van een Pub Quiz in de pauze van de band. Hier kun je laten zien wat je muzikale kennis is.

MEER THEMAFEESTEN / ENTERTAINMENT CONCEPTEN

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”9421″]

Start typing and press Enter to search