THE RESONATES

Pure akoestische pop covers!

The Resonates spelen ultieme klassiekers en moderne hits in een akoestisch jasje, geschikt voor elke gelegenheid. Pepijn van der Burgt en Nienke Cusell spelen al lang samen in allerlei formaties, en dat is te merken.
Samen zorgen ze voor de perfecte muzikale invulling van je feest, borrel of evenement. Dit met een verfrissende flexibiliteit en heel veel plezier. Nienke is een fantastische zangeres en Pepijn speelt prachtig gitaar!

Het duo speelt op geheel eigen wijze covers van Adelle, Bruno Mars, Ed Sheeran, John Mayer, Michael Jackson, Stevie Wonder en vele anderen.
Pop, jazz, soul , ballads, ze spelen het allemaal. Prettig om te luisteren én om naar te kijken. Helemaal van deze tijd.

Verder kun je kiezen of ze 2, 3 of 4 setjes spelen. The Resonates hebben een kleine geluidsinstallatie standaard bij, maar kan op verzoek ook op aanwezig geluid inprikken of een grotere geluidsset verzorgen.

Bij de Borrel:

Elke borrel wordt meer speciaal met fijne live muziek. Wil je rustige achtergrondmuziek of juist wat meer up-tempo? The Resonates voelen de sfeer en natuurlijk jouw wensen aan en spelen daar soepel op in.

Feest:

Gezellige muziek om een dansje op te wagen. Een perfecte aanvulling op ieder feest!

Voor groepen t/m 100 personen nemen wij onze eigen apparatuur mee en regelen alles voor je. Jij hebt er dus verder geen werk aan en kan volop genieten van een drankje, een goed gesprek en wellicht een subtiel dansje!

[WPCR_INSERT] MEER KLEIN MUZIKAAL

UP3

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search