Themafeest

Het voetBAL

Vandaag bent u te gast op het voetbal.  Een show waarin feestmuziek, volle borst meezingers, karaoke, een rijk gevulde oranjebingo, onvergetelijke interactie d.m.v. een voetbalquiz en diverse verrassingen de boventoon voeren………..Het feest van nu….Met misschien jij wel in de hoofdrol!

Het podium herbergt een bruine ‘Oranje Kroeg’ met bar en complete inrichting, een feest-DJ en natuurlijk voor de kandidaten een biertje op de toog.

Bombastische muziek opent de show. Een zeer markante verschijning is uw host van de avond: Rens Rechter opent het voetBAL. De kroeg is het domein van voetbalvrouw van het jaar Nel Nevel, die haar gasten daadwerkelijk in de watten legt en daarnaast ambities heeft om assistentie te verlenen aan de voetBAL Bingo.

De avond start met een hilarische voetbalquiz en vervolgt met super DJ Harry om vervolgens te belanden in een combinatie van karaoke, bingo, quizen en feesten!

Als Harry & Rens even aan de zuurstof moeten verschijnt hij plots ten tonele…… De King of Bingo! …..natuurlijk geassisteerd door Nel. Hij neemt de mensen mee in een razendsnel, authentiek bingospel. Interactief & boordenvol humor stuurt hij de winnaars met ‘fantastische prijzen’ naar huis. Wat te denken van een mobiele Oranje Camping….je hoeft alleen nog maar je ticket te boeken. Of zeer exclusieve items van wereldvoetballers. Hilariteit alom in dit onverwacht ontstane massale Oranjelegioen.

In dit VoetBAL concept zorgen we voor een aangeklede speelplek van ca. 5×4 meter. Denk hierbij aan de aankleding van een voetbalcafé; We brengen bijvoorbeeld een barmeubel mee en een achterkast, wat wandjes, wat kleedjes, decoratie voor in de kast, op de bar en evt. op de tafels. Op aanvraag kunnen we zorgen voor complete decoratie en aankleding van de gehele ruimte.

MEER THEMAFEESTEN / ENTERTAINMENT CONCEPTEN

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”9421″]

Start typing and press Enter to search