TIPIsch GigWorld, effectief en gezellig

 In Eventpartner

Je bedrijfsbijeenkomst, aankondiging, boodschap aan 120 medewerkers in n tipi gepropt, zittend op een emmer. Met muzikaal cabaret met een op maat geschreven lied. Effectief & Gezellig! TIPIsch GigWorld entertainment en eventpartner.

De vraag van onze opdrachtgever was: ” hoe krijgen we de aandacht én betrokkenheid van alle werknemers van diverse vestigingen? Dit om zoveel mogelijk enthousiasme en verbinding te krijgen en om onze gezamenlijke feestavond tot een succes te maken?”

Antwoord: ” We huren een muzikaal cabaret gezelschap, laten ze een TIPI opzetten op het terrein van de vestiging. We halen de werknemers van de werkvloer en bouwen een klein half uurtje een feestje in de tipi. De directeur komt met de aankondiging van het feest en wordt ondersteund door een muzikale cabaretgroep. Ook bedenken we op elke locatie ter plekke een couplet van het te maken bedrijfslied dat op de feestavond wordt gespeeld in de plenaire opening van het feest.”

Een toertje  Nederland langs stoere bedrijven met een totaal onverwachte voorstelling en veel positieve reacties!

p1020410

p1020445

p1020442

p1020420

De cabaretgroep Piepschuim verzorgde de opbouw van de tipi en het muzikaal cabaret.

In deze eigen setting brengt Piepschuim korte shows voor hun hooggeëerd publiek. De unieke setting haalt het publiek uit zijn gewone omgeving en brengt uw gasten in een even bijzondere als verrassende theatrale plek: bovenop de spelers. Dit in hun 9 meter hoge tipitent.  De voorstellingen van Piepschuim kenmerken zich door de intieme festivalsfeer en spontane interactie met het publiek.

 Ook hier kan uw boodschap of thema van de dag een meer of minder grote rol spelen. Zo intiem en van zo dichtbij hebben uw gasten het nog nooit gehoord. Een geweldige aanwinst op ieder familie- evenement of open dag. gewoon op een emmer…

Recommended Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search