Trio Palinka Swing

“Trio Palinka Swing” brengt wereld(s)repertoire met een gypsy saus. Violist Pal Szomora behoort tot de absolute top van de gypsy-violisten. Hij stamt uit één van de belangrijkste Hongaarse violisten families. Op 6-jarige leeftijd toerde hij al met een 30-koppig gypsy-orkest. In 2015 was hij solist in het Gypsy Philharmonic Orchestra. Herman De Rycke speelt al decennia contrabas in vooraanstaande (gypsy-) orkesten. Samen met Frank de Kleer op Spaanse gitaar geeft hij Pal de vleugels om muzikaal te vliegen.

Trio Palinka Swing onderscheidt zich van andere gypsy-formaties door hun brede repertoire. Natuurlijk spelen zij het traditionele zigeunerrepertoire, maar ook klassieke muziek, muziek in de stijl van Django Reinhardt en het Rosenberg trio, Zuid-Amerikaanse bolero’s, Cubaanse Son en muziek van de Gypsy Kings.

Trio Palinka Swing: wereld(s)repertoire met een gypsy saus!

De decennia ervaring van de mannen van Trio Palinka Swing maakt ze professioneel, fijn in de omgang en zorgt ervoor dat ze altijd weten welke muziek geschikt is voor de gelegenheid.

Trio Palinka Swing is zeer geschikt voor recepties, diners, casino’s, bruiloften, etcetera. Het trio is mobiel en speelt zowel akoestisch als licht-versterkt.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Start typing and press Enter to search