UKELELE WORKSHOP

Ukelele spelen is “fun”!

De ukelele roept verschillende beelden op. Bijvoorbeeld van Hawaï, Bloemenkransen en artiesten als de Berini’s en Brigitte Kaandorp. Maar het getokkelde snaarinstrument uit de gitaarfamilie heeft een boeiende geschiedenis en leent zich voor een uitgebreid repertoire. De ukelele – Hawaiiaans voor ‘springende vlo’ – werd al bespeeld door onder meer George Harrison en Jimi Hendrix, maar is momenteel steeds vaker te horen, denk aan de commercial met het nummer ‘Somewhere over the Rainbow’ of ‘Hey Soul Sister’ van Train. Op YouTube zijn legio leuke filmpjes te zien van mensen die liedjes zingen en zich op de ukelele begeleiden.

Tijdens de ukelele workshop leren de deelnemers in een groep van ongeveer vijftien personen samen, in een gezellige sfeer, een liedje op de ukelele spelen. Er wordt bij gezongen, voor ukeleles wordt gezorgd, in overleg zijn er exemplaren beschikbaar waarmee thuis verder gespeeld kan worden en natuurlijk is het mogelijk de workshop een thema mee te geven, compleet met Hawaïshirts, kransen en andere toepasselijke accessoires. Ook al heb je nooit eerder een instrument bespeeld, na deze workshop ben je ukelelespeler.

Naast de ukelele workshop kunnen we natuurlijk nog veel meer workshops verzorgen zoals de rugby of haka workshop. Een workshop is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen. Workshops zijn erg leuk als personeelsfeest of bijvoorbeeld een familiedag op locatie.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search