UNWIND

Unwind is niet alleen een duo, maar ook een 2-persoons band. Ze spelen zelf alle instrumenten in en maken zo met z’n tweeën het geluid van een hele band. Zo heb je het gevoel en geluid van een band en het formaat van een duo.

Daarnaast kan Unwind ook nog als duo tussen het publiek door lopen of als ontvangst act worden ingezet. En om het pakket compleet te maken, kunnen ze ook zelf als pauze DJ draaien. Met Unwind heb je een akoestisch duo, een band en een pauze DJ ineen. Een completer pakket ga je nergens anders vinden. En zeker niet van deze kwaliteit.

Unwind heeft een herkenbaar eigen geluid. De soulvolle vocalen, solide arrangementen (met akoestische gitaar en loopsampler) en het brede dansbare repertoire, maken van Unwind een veelgevraagde act. Een act die zowel in een intieme setting als op grotere feesten tot zijn recht komt.

Daarnaast is er de mogelijkheid je evenement af te sluiten met een swingende disco-act ‘Disco Diva’. Zangeres Hanneke zingt, gekleed in glitterjurk, bekende disco- en danceclassics en daagt ook het publiek uit om hun ‘boogie shoes’ aan te trekken. Reken maar dat niemand stil kan blijven staan!

Voor foto’s en bio KLIK HIER

MEER KLEIN MUZIKAAL

UP3

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search