Waarzegster voor decor

WAARZEGSTER – HANDLEZERES

Wat vertellen de lijnen in je handen?

De menselijke hand bevat een schat aan informatie. Handlijnkunde gaat verder dan het lezen van iemands hand(palm): de arm, vingers en vingernagels worden namelijk ook gelezen. Het lezen van palmlijnen, handvorm en grootte, vingergrootte en flexibiliteit en de vingernagels kunnen we onder aderen voorspellingen doen over karaktereigenschappen, gezondheid, rijkdom, wijsheid, carrière en het huwelijk.

Beide handen spelen een belangrijke rol bij het lezen van de hand

Wel is de ene hand dominant en de andere passief. Over het algemeen staat de linkerhand voor waar iemand fysiek en materieel geboren is en de rechterhand voor wat diegene zal worden als hij / zij volwassen is. Dit maakt de rechterhand dominant tijdens handlezingen, de linkerhand functioneert uitsluitend als aanvulling.

Al mijn lezingen zijn positief, bemoedigend en vrolijk!

Mijn naam is Sheda, ik heb al 30 jaar ervaring als handlezeres en heb inmiddels duizenden handen gelezen. Ik zorg ervoor dat mijn lezingen bemiddelend en positief zijn, waardoor de gasten altijd met een grote lach op hun gezicht vertrekken. Dit zorgt ervoor dat de gasten op jouw feest of evenement gespreksstof hebben waarover ze nog lang met elkaar zullen praten.

Voor welke feesten kan je mij boeken?

Je kan mij inhuren voor allerlei feesten of evenementen. Denk hierbij aan: bedrijfsfeesten, verjaardagen, trouwerijen, beurzen, privé feesten, sweet sixteen feesten, op jachten, festivals, vriendinnendag, kerstfeest, eindejaarsfeest, eindejaarsborrel, vrijgezellenfeesten en ga zo maar door. Met het oog op de toekomst, en zeker als je heel graag wilt weten wat de toekomst jou en je gasten brengt, is het een hele ervaring om mij in te huren.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search