WALKING DJ

The Walking DJ is is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de evenementenbranche. Met deze mobiele DJ is het mogelijk een feest of evenement te voorzien van een muzikale omlijsting, ook wanneer er geen facilitaire voorzieningen zijn. Door 2 krachtige gel-accu’s is The DJ 100% onafhankelijk van het lichtnet en kan hij tot 10 uur lang draaien! De kracht van de Walking DJ zit in de diversiteit aan muziekgenres die hij eigen heeft gemaakt. DJ’en met uiteenlopende zangblokken gecombineerd zorgt voor een uniek en sterk programma. Waar vindt je een DJ die ook zingt?

Met een mobiele DJ Booth voorzien van krachtige 1100 Watt speaker is The Walking DJ breed inzetbaar. Draaien op een subtiel geluidsvolume zodat de gasten ongestoord kunnen converseren of toch iets harder om te feesten? No problem! The Walking DJ is middels de draadloze microfoon ook prima in te zetten voor presentaties.

We bieden een poule van kwalitatief sterke DJ’s. Mannelijk én vrouwelijk. Vaak ook zanger of zangeres zodat de DJ nét dat extraatje heeft.
Vanzelfsprekend kunnen onze DJ’s ook vanuit een vaste DJ Booth draaien en de zaal op z’n kop krijgen met heerlijke dans en en meezing nummers.

Kijk gerust eens verder naar de diverse DJ’s.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Start typing and press Enter to search