Wayland and Falco on sax header 1

WAYLAND AND FALKO ON SAX

Wayland and Falko on Sax bestaat uit DJ en producer Wayland (Jarno Wieland) en Falko on Sax (Falko Vieth). “Al meer dan 15 jaar zijn we vrienden en speelt muziek altijd een belangrijke rol. Samen speelden we in diverse (cover)bands. Nadat wij samen het pad van de housemuziek vonden, besloten we samen te werken aan een onderscheidende act én eigen muziek. Doordat we zo goed op elkaar ingespeeld zijn richten wij onze aandacht tijdens de set helemaal op het publiek!”

Met grote passie voor muziek en het entertainen van publiek brengt Wayland and Falko on Sax een onderscheidende house-act, waarbij veel interactie met het publiek is. In de DJ booth spat de energie er vanaf maar door de vrijheid van Falko on Sax is het daarbuiten altijd één groot feest. Afhankelijk van het publiek en de sfeer kiezen Wayland and Falko on Sax een house-stijl die hierbij past. Daarmee bereiken Wayland and Falko on Sax een heel breed publiek met een mix van bekende, melodieuze, groovende house muziek met sterk swingende percussie aangevuld met een funky live sax. Een combinatie van herkenbare verschillende stijlen. Met opbouwende, energieke sets en de funky tonen van de sax brengen Wayland and Falko on Sax ieder feest tot leven!

Of Wayland and Falko on Sax nu spelen op Ibiza tijdens een sunsetcruise, een dampende après-ski in Oostenrijk, een dik Nederlands housefestival, een chique (zakelijk) event of een mooie bruiloft, Wayland & Falko on Sax weten de juiste toon te raken.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam artiest (verplicht)

Gewenste boekingsdatum

Locatie

Aantal gasten

Speeltijden

Uw bericht

Privacyverklaring

Start typing and press Enter to search