WERELDMUZIEK

Gospelkoor Amazing Vocals zingen bekende gospel en negro spirituals, maar ook musicalsuccessen, soulhits, moderne popsongs en traditionals.

Percussiegroep Sene Percu speelt traditionele ritmes, Senegalees en Malinke, en eigen composities. Het optreden bestaat uit percussie, zang en dans.

Mam Bambe is een culturele organisatie van Senegalese artiesten woonachtig in Nederland en België. Alle leden hebben hun muziek- en dansopleiding gehad in hun griotfamilie en/of het Nationale Ballet van Senegal.

Band Hotel is: Chili op percussie, Mexico op bas, Nederland op gitaar en Koerdistan en De Balkan op accordeon en zang. De band speelt muziek tegen de kou, tegen de eenzaamheid, muziek om te vergeten of juist te herinneren. Muziek om lief te hebben…

“Trio Palinka Swing” brengt wereld(s)repertoire met een gypsy saus. Violist Pal Szomora behoort tot de absolute top van de gypsy-violisten.

Italiaanse zanger Angelo Indaco brengt u de warme, temperamentvolle muziek van zijn moederland: Italië. Het repertoire is zeker allround maar zijn hart ligt uiteraard bij het zuidelijke lied.

Als ware troubadours brengen de gebroeders Indaco de Italiaanse volksmuziek uit Zuid-Italie met de emotionele invloeden van de Napolitaanse muziek.

Acting The Maggot speelt 100% live Ierse muziek. Folk, pop, punk, rock en alles wat daar raakvlakken mee heeft. Dat gaat van gevoelige ballads tot geweldige feestmuziek.

Gigworld

Wereldmuziek boeken

Wereldmuziek op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt. Bij GigWorld kunt u een wereldmuziek bands boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft op openbaar evenement.

Het boeken van wereldmuziek is geen dagelijkse bezigheid. Met passie en verstand van zaken zorgt het entertainment bureau: GigWorld, dat u als opdrachtgever ontzorgd wordt. Wij zorgen voor een juiste selectie van bands voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap. GigWorld, is uw entertainment partner. Tijdens het voortraject, bij de uitvoer en in de nazorg. Bij het boeken van wereldmuziek komt immers meer kijken als menigeen denkt. Wereldmuziek kan u evenement onvergetelijk maken.

Het entertainment bureau: GigWorld, heeft een uitgebreid en breed aanbod aan wereldmuziek. Eigen ‘exclusieve’ bands maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen.

Wat voor wereldmuziek je ook zoekt: wij hebben ze, of vinden ze voor je!

Je kunt een wereldmuziek boeken voor uw receptie, netwerkborrel, bruiloft, personeelsfeest, opening, privé feest.

Start typing and press Enter to search