WIM DICTUS

Wim Dictus, voor dans, zang en muziek in één optreden!

Wim Dictus is muzikant en danser.
Erg handig als u beide disciplines op één feest of andere gelegenheid wil inzetten.

Geniet van pure muziek
Om bij te praten, te borrelen of te eten. Of om even voor te gaan zitten en te luisteren. Wim Dictus speelt zowel de gitaar als de diatonische accordeon en is ook een fantastische zanger. Het repertoire van Wim Dictus bestaat uit mooie en ritmische canciones (liedjes) uit Latijns-Amerika en Spanje,  afgewisseld met onverslijtbare Engelstalige popsongs. Een combinatie van een ongekende muzikale diversiteit in een heerlijk sfeertje.

Uit de voeten met salsa
Dat is binnen een minuut geregeld, zelfs als de vraag spontaan bij u opkomt. Wim beschikt over een lange danservaring en brengt de basispassen van salsa direct en aan iedereen bij.“Even” met zijn allen salsadansen werkt goed door op het groepsgevoel. En verder is het gewoon superleuk om te doen.

Wim Dictus is ook te boeken in de Mediterrane en Caribische formatie: Cuata. Dit trio speelt een gevarieerde mix van bekende en minder bekende Spaanstalige hits van vroeger en nu. Of met zijn duo: Dictus & van Son. Deze bezetting speelt eigen versies van onverslijtbare (pop)songs en ballads in het Engels en Spaans.

MEER KLEIN MUZIKAAL

UP3

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search