Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden? De zanger van Nederlandstalige klassiekers is, naast een gevestigd presentator, een uitstekende entertainer voor jouw feest of event.

Op jonge leeftijd begon Xander al met pianoles en heeft in zijn tienerjaren als drummer gespeeld in een hardrock(!) band. Naast piano en drums speelt Xander gitaar en deze veelzijdigheid maakt hem tot een uitstekend componist.

Begin jaren ’90 speelde Xander als bluespianist in een restaurant en werd hij uitgenodigd auditie te doen voor de toen net opgerichte band Volumia! Volumia!, ooit begonnen als hobbyband, groeide uit tot één van Nederlands populairste acts.

Volumia!

Niet alleen als gezicht van de band maar ook muzikaal heeft Xander de Volumia!-weg aangegeven, met vele hits als gevolg. De composities en teksten op de CD’s zijn vrijwel allemaal van Xander’s hand, o.a. “Hou Me Vast”, “Afscheid”, “Jij” en “Ik Vlieg Ik Zweef”, stuk voor stuk grote hits. Toen Volumia! er na 10 succesvolle jaren voor koos te stoppen met spelen, besloot Xander om als solo artiest aan de slag te gaan. Eind 2002 nam hij zijn eerste solo-CD op. Nieuwe nummers, maar met een vertrouwd geluid.

Solocarrière van Xander de Buisonjé

Na Volumia! besloot Xander de Buisonjé verder te gaan als soloartiest. De zanger is een van de populairste artiesten van Nederland en wordt zeer regelmatig geboekt. Voor zijn laatste album Xander in Concert kreeg hij een Gouden Plaat. Zijn single ‘De wereld redden’, die uitkwam in 2012, belandde in de top 10 van iTunes.

Xander de Buisonjé boeken voor een event

Je kunt Xander de Buisonjé boeken met een live band of een tape-set, maar hij is tevens in te zetten als spreker voor je bedrijfsevenement of seminar. Bij het boeken van een bekende artiest komt doorgaans meer kijken dan u van te voren verwacht. Wij helpen en adviseren u graag wanneer u Xander de Buisonjé of een andere bekende artiest wilt boeken.

Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

[contact-form-7 id=”6541″]

Start typing and press Enter to search