ZANGER JOHNNY ROSENBERG

Johnny Rosenberg : The Gypsy Crooner

Johnny is een telg uit het beroemde en zeer muzikale gipsy familie Rosenberg (van o.a. The Rosenberg Trio)

Johnny Rosenberg is uitgegroeid tot de ware Michael Bublé tribute act, die in zowel vocale capaciteiten, maar ook in charisma en entertainment niet onder doet voor zijn wereldberoemde idool.

Met sprankelende, swingende jazzy en feel-good pop nummers zorgt hij ervoor dat de tijden van Dean Martin, Frank Sinatra, Nat King Cole en Tony Benett weer herleven.

Maar deze getalenteerde zanger heeft véél meer in zijn mars.
Als het dak eraf moet, is Johnny Rosenberg ook op z’n plek. Dance-classics, swingende en funky nummers, R&B… Johnny Rosenberg is een muzikale duizendpoot.

In het tv-programma All Together Now werd Johnny de eerste winnaar in 2020. Met een verbluffende performance liet hij de 100-koppige jury zien wat hij in z’n mars heeft.

Zanger Johnny Rosenberg treedt solo op met tape, maar ook in combinatie met een saxofonist en DJ voor avondvullend vermaak in “Mad Men” stijl. Kortom, geschikt voor diverse gelegenheden zoals: bedrijfsfeesten, privéfeesten, bruiloften, borrels, recepties, etc.

Johnny is tevens gitarist in zijn jazz trio ” The Rosenbergs“, waar naast gypsy swing ook mooie pop-covers worden gespeeld, met natuurlijk plaats voor de unieke zangstem van Johnny Rosenberg. Verder treedt hij met grote regelmaat op met zijn familie het Rosenberg trio, waarmee in 2017 en 2018 ook de theaters zijn aangedaan. Binnenkort komt er een nieuwe CD uit met alle grootheden uit de Rosenberg familie samen musicerend.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search