PETER FABER

Het is direct voelbaar: de temperatuur stijgt, nieuwe liefdes bloeien op, oude liefdes herleven, stropdassen gaan af en het is tijd om mee te deinen: zanger / accordeonist Peter Faber is in huis!

De muzikale wereldreis kan beginnen. Die voert langs Caribische stranden, Parijse terrassen, een Jordanees café, Ierse pubs, Zuid-Amerikaanse pampa’s en via Rotterdamse havenkroegen en woeste wereldzeeën weer terug.
Stijve, chique recepties veranderen op slag in feestelijke uitbundigheid en in werkelijk iedere kroeg staat het publiek subiet op de banken.  Het repertoire bepaalt u voor een deel zelf, want schiet u ter plekke een meezinger te binnen: hij schudt hem zó uit zijn mouw. En door zijn vele wereldreizen spreekt hij de grote wereldtalen alsof het zijn moerstaal is.

Smartlappenworkshop

Naast zijn ‘gewone’ optredens verzorgt zanger Peter Faber desgewenst een smartlappenworkshop, waarin hij het één en ander vertelt van de geschiedenis van dit bedroevende genre en vervolgens samen met de deelnemers aan het zingen, schrijven en/of huilen slaat.

Lied op maat

Om uw feest of evenement wat extra cachet te geven, kan zanger Peter Faber een gelegenheidslied voor u schrijven, om bijvoorbeeld uw jubilaris uitgebreid in het zonnetje te zetten. U verzamelt informatie of anekdotes, Peter schrijft het lied & voert het uit.

Twips!

Peter Faber is ook te boeken met zijn trio Twips!
Twips! speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek.
In een show waarin je voortdurend op het verkeerde been gezet wordt speelt het trio Twips! met muziek vanaf de jaren nul tot nu, met de nadruk op hip & hedendaags.

MEER KLEIN MUZIKAAL

UP3

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search