ZANGERES ROSANNE DE WITH

MUSIC IS IN THE MOMENT

Passie, kwaliteit en vooral veel plezier. Dat zijn de kernwaarden waar Rosanne de With voor staat. Met haar enthousiasme en persoonlijke benadering brengt zij hiermee entertainment naar een hoger niveau in binnen- en buitenland. Rosanne is een ervaren zangeres die uitblinkt in veelzijdigheid. Met diverse talenten biedt zij een breed scala aan muzikale invullingen voor uw feest of evenement. Al sinds 2004 treed Rosanne op in verschillende formaties in binnen- en buitenland.

‘Incredible’ De Ilse DeLange Tribute van Nederland

Deze talentvolle 7-koppige live band speelt alle hits van Ilse De Lange.

Een show gebaseerd op het werk van Ilse DeLange waarin zangeres Rosanne de With met veel passie in de huid kruipt van Ilse. Het publiek wordt meegenomen door haar studioalbums en liveshows van de afgelopen 20 jaar. ​De begeleidingsband rond zangeres Rosanne de With bestaat uit zes getalenteerde muzikanten die elk beschikken over ruime conservatorium- en podiumervaring.

Met veel enthousiasme gaat ‘Incredible’ komende tijd de line-up van (tribute) festivals, poppodia en diverse feesten boosten. De band is ook in een akoestische setting te boeken en daardoor ook geschikt voor diverse  bedrijfs/privé feesten.

Mogelijkheden

Rosanne is inzetbaar als presentatrice van events zoals bij fashionshows, talentenjachten, gala’s, etc. Ook is zij inzetbaar als model of actrice voor fotoshoots, commercials, bedrijfsvideo’s. Natuurlijk is het ook mogelijk om haar diensten te bundelen zoals presenteren in combinatie met een optreden!

Wilt u weten wat Rosanne de With voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

IS DE ACT/ARTIEST BESCHIKBAAR

Graag invullen van 00:00 uur tot 24:00 uur

Start typing and press Enter to search